Dissertation producing is always time-taking in and mind-boggling. Do you prefer to purchase dissertations internet based rather than investing the necessary opportunity to reaching literature? write my paper for me

Priser på Natursaft.dk
Alle priser er på hjemmesiden er inklusiv moms i danske kroner. Vi sælger pt kun fragtfrit indenfor Danmarks grænser, men der kan aftales nærmere ved salg til udlandet. Der tages forbehold for eventuelle indtastnings- og opdateringsfejl samt udsolgte varer. Vi har ikke varer på lager da de bliver sendt direkte fra leverandørerne, så derfor kan du få varerne leveret på forskellige tidspunkter alt efter hvor mange forskellige produkter du bestiller. Hvis en bestilt vare er udgået af sortimentet, forbeholder vi os retten til at annullere ordren.

 

Betaling
Du kan altid betale via bankoverførsel. I så fald behandler vi først ordren når betalingen er registreret. Ellers kan du betale med følgende betalingsmidler: Dankort, MasterCard og Visa via vores betalingsudbyder Paylike. Betalingen på betalingskortet reserveres til bestillingen og bliver først trukket når ordren er afsendt. Da ordren afsendes direkte fra leverandøren kan der gå nogle dage før du modtager besked om at ordren ligger klar i den nærmeste pakkeshop.

Når bestillingen er gennemført, modtager du en ordrebekræftelse på e-mail. Bekræftelsen er en tilkendegivelse af, at vi har modtaget din ordre og betaling. Skulle der være produkter, vi alligevel ikke kan tilbyde og har du betalt online, gives produktets beløb retur. Vi trækker pengene for købet når varerne er ekspederet videre til forsendelse

 

Levering
Vi leverer udelukkende til enten virksomhedsadresser i Danmark eller til pakkeshops. Vi kan desværre ikke levere til post- og pakkebokse og heller ikke til ikke-brofaste øer. Vi leverer kun til eksisterende GLS pakkeshops, da det er dem vi har en aftale med.
Du er meget velkommen til at bestille til din firmaadresse.
Der er gratis levering til alle tilgængelige virksomhedsadresser og pakkeshops i Danmark, som nævnt ovenfor.
Varen leveres på hverdage i tidsrummet 8-17.
Ved levering til virksomhedsadresse anses levering for sket, når den er udleveret til en medarbejder. Ved levering til pakkeshops anses levering for sket når den er ankommet til pakkeshoppen. Kontakt os straks, hvis du er i tvivl om din pakke er kommet. Henvendelser angående manglende levering, der sker 14 dage efter bestilling bliver ikke godkendt. Der er track and trace på alle varer.

Vi bestræber os på at levere ordren så hurtigt som muligt. Ofte kan der dog være travlhed hos leverandøren, der gør at det kan tage et par dage at få behandlet ordren. Lægger du en ordre i weekenden bliver denne først videresendt til behandling efter weekenden.

 

Retur- og fortrydelsesret
Når du køber æblemost m.m. hos Natursaft, tilbyder vi 14 dages fortrydelsesret. Det samme gælder for varer, hvor der er tale om en fejl fra leverandørens side eller en vare der er udrikkelig i forståelsen at den har været dårlig ved afsendelse. Varen skal returneres til vores adresse i Odense i væsentlig samme stand som ved modtagelse. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Brug gerne GLS til returnering, men sørg for at varen er sikret og emballeret, så den kan holde til et fald fra to meter. Vælger du at gøre brug af fortrydelsesretten, skal du selv betale for fragten, når du returnerer varen.

Varer der afsendes som modtager betaler nægtes modtaget. Kontakt Natursaft på info@natursaft.dk, hvis du ønsker at returnere en vare, fortæl os grunden til returnering og afvent svar på mailen inden du sender det retur. Husk at oplyse dit ordrenummer i din e-mail så vi nemt kan finde din ordre. Vi refunderer beløbet, der modsvarer det antal hele (ikke beskadiget) flasker, vi har modtaget retur.

 

Rettelser til eller annullering af ordrer
Hvis du har rettelser til en ordre, eller hvis du ønsker at annullere en ordre inden den afsendes, skal du kontakte os hurtigst muligt. Hvis ordren er ændret til ”Under behandling” er det ikke længere muligt at rette i ordren.

 

Reklamation
Hvis du finder fejl eller mangler i en vare købt i vores webshop, så kontakt os på info@natursaft.dk og beskriv problemet. Husk at notere hvilket ordrenummer, der er tale om. I nogle tilfælde kan der blive bedt om dokumentation for bristen for at vi kan refundere varen, så behold flaske eller emballage, samt resterende indhold og prop indtil du har været i kontakt med os. Send os gerne billeder som dokumentation.

 

Kontakt
Du kan kontakte os 24/7 på mailen info@natursaft.dk, og vi bestræber os på at besvare mailen hurtigst muligt. Hvis du foretrækker telefonisk kontakt, så ring på 40 32 77 70 på hverdage mellem klokken 10.00 og 17.00. Husk altid dit ordrenummer så vi kan finde din ordre frem.

 

Natursaft.dk
CVR-nr.: 27288081
Skovalleen 30, stuen
5250 Odense SV
Tlf: 40 32 77 70
info@natursaft.dk