Omkring Sankt Hans 2016 spurgte min søn på 8 år om han måtte sælge flaskevand til de forbipasserende på vores vej, som skulle ned til det store Sankt Hans bål på Engen ikke så langt fra vores hus. Jeg slog det i første omgang hen, da jeg ikke vidste hvor seriøs han var. Han ville gerne tjene nogle lommepenge ud over de pligter han havde derhjemme, som han får lommepenge for.

Året efter (2017) tænkte jeg at det kunne være sjovt at se om der overhovedet var nogen der ville købe noget, så jeg kørte i Fakta og købte en masse juicebrikker, som de (min søn på nu 9 år og hans to brødre) så kunne sælge ved vejen. Hvis ikke der blev solgt noget, så kunne de altid få dem med i skole i madpakken. Drengene kom stolte ind og fortalte at de havde solgt for 70 kr. i løbet af dagen. Det syntes jeg egentlig var meget flot og jeg overvejede om det var muligt at skaffe noget bedre juice eller æblemost, som vi jo har så meget af i Danmark, men man skal køre langt for at få fat i det.

Jeg undersøgte derfor muligheden for at samarbejde med diverse mosterier i Danmark. Jeg fik et samarbejde op at stå med nogle stykker og nu er webshoppen Natursaft.dk en realitet inspireret af min søns ihærdighed for at sælge juice. Når han bliver stor nok til at styre webshoppen kan det være ham der tjener sine lommepenge på dette. Måske kan han selv føre det videre til noget stort?

Vi holder ikke selv lager, da det kræver en større organisering af holdbarhedsdato og opbevaring ved rette forhold. I stedet sender vores leverandør direkte til nærmeste pakkeshop hos dig, så du får den friskeste æblemost man kan tænke sig!

Håber at du vil støtte vores projekt med at bringe gårdmosteriernes gode æblemost direkte fra gården til byen (eller hvor du nu befinder dig), så alle har mulighed for at smage de lækre og smagfulde safter der er i naturen rundt om os.

 

Hvis du afholder et event kan vi bookes til at komme til dette event med æblemoster og servere. Desuden holder jeg også gerne foredrag om dette.

Ejer du en restaurant eller en cafe og ønsker at servere rigtig autentisk æblemost (måske endda økologisk, som meget af det er), så kontakt os gerne om dette og vi finder en passende pris for større mængder.

 

Ruben Stochholm – Indehaver af Natursaft.dk og far til Valdemar på 9 år, som inspirationskilde til dette eventyr.

Our England essay simply writing provider is the most beneficial type some of several thousand people you met up with on the road. You can easily offer you a stuffed number of essay formulating products and services you need cheap dissertation writing services